Parkeringsservice i hovedstaden

I denne måned, var der en demonstration i hovedstaden, nærmere betegnet landmænd fra det meste af Danmark, som kørte i deres traktorer til københavn.

Hvad alle københavnere ved, så er parkeringsmuligheder ikke det der findes mest af, især ikke til store traktorer, så landmændene måtte tænke kreativt for at få parkeret deres traktorer.

Hvad de ikke lige havde tænkt over var, at denne type alternative parkering kunne udløse en parkeringsbøde i forbindelse med en parkeringskontrol, men det skulle de senere erfare, at det kunne den.

På landet bruger man sjældent parkeringsskive,, og mangler p skiven, ja så kan man jo ikke stille den korrekt, og så har man jo ikke parkeret lovligt.

Der er nok blevet udskrevet omkring 400 parkeringsbøder til de danske landmænd, som ikke rigtig kunne se fornuften i brugen af ordet parkeringsservice, en service de efter egne udsagn godt kunne have undværet.

Flere landmænd håber, at de får eftergivet parkeringsafgiften fra de forskellige parkeringsfirmaer, men det ser ikke for godt ud, de kunne jo blot have undersøgt reglerne.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse og tagget , , . Bogmærk permalinket.

En kommentar til Parkeringsservice i hovedstaden

  1. Johnny skriver:

    I really Believe article, “Parkeringsservice i hovedstaden” was perfect!
    I actuallycould not agree with u even more! Finally
    seems like I reallyuncovered a web site really worth looking
    through. I appreciate it, Greg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *