Bidmærker efter ferien

Nogle af mine venner er for nylig hjemkommet fra et længere ophold i Bangkok. De havde haft en rigtig god ferie, og en masse oplevelser, men uheldigvis, så sluttede turen ikke så heldigt.

Bidmærker fra væggelusEfter første nat i egen seng, observerede de små bidmærker over hele kroppen. De vidste ikke hvad det var, men efter de havde søgt på nettet, tydede det på, at det åbenbart var bid fra væggelus. Nu havde de været væk ret længe, og soveværelset havde ikke været benyttet, så de havde åbenbart taget dem med hjem fra ferien på en eller anden måde.

Heldigvis, havde de ikke nået at få alle kufferter pakket ud, heldigvis var det kun den ene kuffert der var pakket ud, de de 2 andre var stadigvæk lukket, så de blev stillet udenfor i det danske frostvejr.

De fik næste dag fat en skadedyrsbekæmper, som hurtigt, fik sprøjtet over alt, og fortalte dem, hvordan de skulle behandle det tøj som stadigvæk var i kufferterne.

Skadedyrsfolkene var effektive, og de vidste helt nøjagtigt hvor de skulle behandle. De kunne dog ikke behandle de bid mærker de havde fået i nattens løb, men heldigvis forsvandt de i løbet af få dage.

Det var ikke lige den bedste afslutning på turen, men heldigvis, så fik de det løst effektivt takket være hurtig indsats og ”know-how” fra skadedyrsbekæmperen.

Skriv et svar